|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Divendres, 7 de juny de 2013

Campanya per evitar la presència del mosquit tigre a Cardedeu

Es fan tractaments amb larvicides a 160 embornals del municipi.
Per tal d'evitar la presència del mosquit tigre al nostre municipi, la regidoria de Salut Pública ha tornat a posar en marxa una campanya de control d'aquest insecte. D'una banda s'ha editat un fulletó amb consells per prevenir la presència del mosquit tigre i evitar picades, i amb indicacions per curar-les en cas que es produeixin. Els fulletons es repartiran a les escoles i als equipaments municipals. Podeu descarregar-vos el document aquí al costat.

D'altra banda, i de forma paral·lela, l'Ajuntament està fent tractaments amb larvicides biològics a 160 embornals i a les zones de més risc del municipi, com la riera de Vallforners i el Torrent Llibre, amb la finalitat de controlar i evitar la multiplicació del mosquit. Aquests tractaments s'aniran repetint, de forma periòdica, durant els mesos d'estiu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: