|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 14 d'abril de 2009

Campanya informativa als establiments comercials sobre la informació als consumidors

L'Ajuntament de Cardedeu, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, iniciarà aquest divendres17 d'abril, una campanya informativa sobre els requisits mínims que contempla la normativa dels establiments comercials pel que fa a la informació als consumidors.
La campanya consisteix bàsicament en donar informació, comprovar i donar assessorament sobre la normativa referent a horaris comercials, fulls oficials de reclamació, l'exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament. Així doncs, es tracta d'una campanya merament informativa per ajudar als comerciants a conèixer millor les seves obligacions en relació als consumidors, però en cap cas té un caràcter sancionador.

Personal de la Diputació acreditat per l'Ajuntament inspeccionarà un centenar de comerços, 40 establiments al centre, 40 a l'Estalvi i 20 al Poble Sec.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: