|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Consum

Dilluns, 21 de juny de 2010

Campanya informativa als centres de bronzejat artificial en relació a la informació que es dóna als consumidors

L'Ajuntament de Cardedeu i la Diputació de Barcelona engeguen una campanya informativa als centres de bronzejat artificial del municipi sobre els aspectes de la normativa que fan referència a la informació als consumidors.

La campanya, que es farà durant el mes de juliol, consistirà en donar assessorament dels drets bàsics dels consumidors, dels requisits de les instal·lacions d'aquest tipus, i de la informació que han de rebre les persones usuàries en relació a l'exposició solar.

Personal de la Diputació acreditat per la regidoria de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament inspeccionarà els centres d'estètica del municipi que disposen de bancs solars. Es tracta d'una campanya merament informativa per d'ajudar els comerciants locals a conèixer millor les seves obligacions en relació als consumidors, i en cap cas té un caràcter sancionador.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: