|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 1 de juliol de 2013

Campanya d'eficiència i estalvi energètic per celebrar la Setmana de l'Energia

Carpa informativa el 6 de juliol, al matí, a la plaça Anselm Clavé.
Amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2013, l'Ajuntament de Cardedeu instal·larà una carpa informativa el dissabte 6 de juliol, de 10 a 14 h, a la plaça d'Anselm Clavé.

Al llarg del matí es podrà fer el taller "Com estalviar energia a casa" i diversos jocs sobre les energies renovables, i per aprendre a instal·lar un sistema fotovoltaic i una placa tèrmica a casa. A més, hi haurà un joc de gran format per al foment de l'estalvi energètic guiat per un educador, que tracta els conceptes bàsics relacionats amb el consum, l'estalvi i les desigualtats energètiques.

L'objectiu d'aquesta campanya d'eficiència i estalvi energètic és que els ciutadans puguin beneficiar-se dels avantatges que ofereix un ús més intel·ligent de l'energia. Alhora també es pretén que la ciutadania prengui consciència de l'adhesió de Cardedeu al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, en virtut del qual es compromet a lluitar contra el canvi climàtic i a seguir el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) de la vila.

A més, la campanya compta amb la col·laboració de 36 establiments del municipi que venen productes d'estalvi energètic, que ajuden a difondre els actes de la campanya i tenen un rètol identificador de productes d'estalvi energètic.

Aquí al costat podeu consultar documents amb consells d'estalvi energètic a la llar i la Guia per a la lluita contra el canvi climàtic.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: