|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dijous, 20 de febrer de 2014

Campanya de recordatori dels telèfons d'emergència entre els comerços

Els agents de proximitat visitaran tots els establiments comercials del municipi.
Els agents de proximitat de la Policia de Cardedeu començaran la setmana vinent una campanya de recordatori dels telèfons d'emergència a tots els comerços del municipi. La campanya té per objectiu establir un contacte directe amb els comerciants i informar-los i aconsellar-los com han de contactar amb els cossos de seguretat en cas d'ensurt, sol·licitud d'informació o bé altres col·laboracions.

Durant la visita també se'ls lliurarà un adhesiu amb l'adreça i el telèfon de la Policia Local (93 844 41 41), així com el genèric d'emergències (112).

En el camp de la seguretat ciutadana, la Policia de Cardedeu fa dues de cada tres detencions que es realitzen al municipi, i recull a les seves dependències tres de cada quatre denúncies (la resta les gestiona el cos dels Mossos d'Esquadra).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: