|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 10 de setembre de 2015

Campanya de promoció del bus urbà coincidint amb l'inici del curs escolar

L'Ajuntament edita un fulletó informatiu amb els horaris, itinerari i parades del BUC, i amb els títols vàlids per fer-ne ús.
Aprofitant l'inici del curs escolars i la represa del servei municipal del bus urbà de Cardedeu (BUC), l'Ajuntament de Cardedeu ha posat en marxa una campanya de promoció de l'ús del bus per desplaçar-se pel municipi.

A partir del dilluns 14 de setembre es repartiran fulletons informatius amb el recorregut, els horaris i les parades del BUC, que estaran disponibles als edificis municipals i als centres escolars públics. En aquest fulletó també es podran consultar els títols vàlids pel BUC.

L'Ajuntament de Cardedeu presta el servei de bus urbà per tal de millorar l'oferta de transport públic i per al foment de la mobilitat sostenible i segura.

El servei de bus urbà de Cardedeu (BUC) està integrat a l'ATM, i facilita el desplaçament per tots els barris del municipi prioritzant la proximitat de centres escolars, zones comercials i principals equipaments, els dies feiners amb una freqüència de mitja hora.

Recordem que els títols vàlids són:

  • Bitllets senzills i bitllets integrats ATM
  • T-12: per a nens i nenes de 4 a 13 anys
  • S1: títol multipersonal de 10 viatges
  • T-C10: targeta social de deu viatges. Se'n poden beneficiar les persones en situació d'atur, les persones amb un grau de disminució igual o superior al 33%, els majors de 65 anys i els estudiants que, havent participat en el procés de preinscripció i matrícula, aquest curs no han pogut entrar al centre escollit en primera opció (infantil, primària i ESO). En tots els casos han d'estar empadronats a Cardedeu.
  • Carnet T-C10 100% subvencionat: per a persones jubilades que cobrin una paga igual o inferior al salari mínim interprofessional. Es pot adquirir a l'OAC prèvia presentació de documentació

Podeu descarregar-vos el fulletó i consultar tota la informació a l'enllaç situat al costat d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: