|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 9 de gener de 2009

Bonificacions de la taxa de recollida d'escombraries 2009

L'Ajuntament de Cardedeu enceta enguany un nou sistema per compensar els ciutadans que utilitzin de manera regular la deixalleria. Així, podran gaudir d'una bonificació del 20% de la taxa de recollida d'escombraries aquelles persones que facin servir un mínim de 6 vegades l'any la deixalleria municipal.
A través d'una targeta d'usuari, que s'enviarà a totes les llars del municipi, la persona responsable de la deixalleria hi anirà registrant les aportacions fetes durant l'any, i per tant, caldrà presentar la targeta cada vegada que es faci un aportació.

Els residus municipals objecte d'aquesta bonificació són els residus municipals no ordinaris, com ara els voluminosos, residus perillosos, restes d'esporga, oli vegetal, roba, vidre pla, cable, fluorescents, petits volums de runa generada per particulars, ampolles de cava, material electrònic o electrodomèstics. La bonificació no s'aplicarà en les aportacions de residus que ja se seleccionen amb la recollida porta a porta o a través dels contenidors ubicats a la via pública: vidre, paper i cartró, envasos i plàstics, brossa orgànica i brossa inorgànica. Aquests residus però, continuen admetent-se a la deixalleria.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: