|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimecres, 26 de novembre de 2014

Bona acollida de l'acció artística i l'exposició per reflexionar sobre la violència de gènere

L'acció i l'exposició estan emmarcades en el Dia Internacional per l'eradicació de la violència vers les dones
El dilluns es va fer l'acció "Donar veu" per a reflexionar sobre la violència de gènere a través de cercles pintats a terra i jugant amb cordes fent o desfent nusos. Van dura terme l'acció Mireia Zantop i Mireia Chalamanch als carrers del mercat setmanal. I dimarts, Dia Internacional per l'eradicació de la violència vers les dones, es va completar l'acció amb l'exposició artística "Rastres de l'acció Donar veu" a la capella de Sant Corneli.

A més, durant aquest mes s'està fent el taller "Violència zero" per a l'alumnat de 4art d'ESO dels instituts de Cardedeu. A través de la dansa, la música o la dansa, entre d'altres, es reflexiona sobre com apareix la violència de gènere i les seves conseqüències. En total, hi participen unes 275 persones joves.

Totes les activitats formen part del projecte GenerArt: Cardedeu es mobilitza pel gènere, que té com a objectiu principal reflexionar, compartir i revisar pensaments i experiències, des d'una perspectiva de gènere, a través de diferents disciplines artístiques (dansa, teatre, pintura, escriptura i música).

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: