|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 11 de febrer de 2019

Basketfood del Vallès, a Cardedeu

L'Associació Esportiva Pompeu Fabra ha organtizat, aquest passat cap de setmana, el primer Basketfood del Vallès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu i el Futbol Club Barcelona.

Prop de 70 persones van informar-se sobre l'alimentació infantil i juvenil en combinació de l'esport. A continuació, el jove xef premi promesa de l'alta cuïna, Ezequiel Àlvarez, amb menció especial per la Cordon Bleu, va cuinar quatre receptes saludables. A més, la nutricionista Carla Mestre va informar a tots els assistents dels avantatges de menjar correctament durant el creixement.

L'ex jugador del FC Barcelona, Xavi Crespo, va explicar la seva experiència com a professional amb el Barça, la Penya i la selecció, i de la importància de la seva alimentació per assolir reptes.

A.E.Pompeu Fabra
associacioesportivapompeufabra@gmail.com

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: