|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 22 d'abril de 2010

Bases del Concurs de Cartells de la Festa Major 2010

La comissió de Festa Major i el col·lectiu d'artistes de Cardedeu proposen, un any més, un concurs per a estimular la creació artística i escollir el cartell que millor reflecteixi el to festiu, obert i divers de la Festa Major.

BASES DEL CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR 2010

Participants
Podrà participar en aquest concurs qualsevol artista interessat: il·lustradors, grafistes, pintors, fotògrafs, etc. Els participants hauran de ser majors de 16 anys i es podran presentar de forma individual o col·lectiva.

Obres
Cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres, originals i inèdites. El format serà de 23,5 cm d'ample per 33,5 cm d'alt.
Es poden realitzar amb qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, collage, fotografia, etc.) i pensades per a ser reproduïdes per quadricromia.
El cartell s'utilitzarà en banderoles publicitàries i també com a portada del programa de Festa Major.
Es valoraran els dissenys que continguin imatges de la cultura tradicional popular així com elements de Cardedeu i que reforcin la visibilitat del text a les banderoles.
En el cartell hi figurarà el logotip de l'Ajuntament de Cardedeu i el del Patronat Municipal de Cultura (si no en disposeu, cal reservar-hi un espai i indicar-ho) i el text següent: Festa Major 2010 - Cardedeu - 12, 13, 14, 15 i 16 d'agost.

Presentació
Els cartells es presentaran sense signar. Els autors podran fer-ho una vegada conegut el veredicte del jurat. Els originals s'entregaran muntats sobre un cartró ploma blanc que sobresurti 3 cm pel voltant del cartell. Amb cada original l'autor lliurarà un sobre tancat, a l'interior del qual constaran el nom, l'adreça i el telèfon de la persona concursant.
Els treballs s'hauran de presentar al Patronat Municipal de Cultura de Cardedeu a l'adreça: Av. del Rei En Jaume, 114, de dilluns a divendres de les 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Termini
El termini de presentació d'obres finalitzarà el dimarts 22 de juny de 2010.

Jurat
El jurat estarà format per:
- tres membres de la Comissió de Festa Major
- tres membres del col·lectiu d'artistes de Cardedeu
- el regidor de Cultura
- un membre de la Junta del Patronat Municipal de Cultura

Premi
S'estableix un premi únic de 600 €, subjectes a impostos.
El Patronat Municipal de Cultura de Cardedeu es reservarà els drets de reproducció del cartell guanyador, que seran cedits en exclusiva pel seu autor.

Veredicte
El veredicte del jurat es farà públic el dimarts 29 de juny de 2010, a les 21 h a Vil·la Paquita.
Les obres no guanyadores es podran recollir durant el mes d'octubre.
El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs, així com donar un accèssit.

Altres
Durant els dies de Festa Major es farà una exposició amb els cartells seleccionats pel jurat a la Capella de Sant Corneli.
La participació en aquest concurs pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.

Per a més informació:
Patronat Municipal de Cultura
Av. del Rei En Jaume, 114
08440 Cardedeu
Tel. 93 846 18 27
Fax 93 844 42 78
a/e: pmc@cardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: