|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 2 de maig de 2011

Bàrbara Banús guanya el premi de narrativa breu Isabel Cerdà

Està dotat amb 600 euros.
La convocatòria del I premi de narrativa breu Isabel Cerdà ja té guanyadora: Bàrbara Banús i Pascual, amb el conte Les llibretes de la Rita, que s'ha endut el premi de 600 euros.

El jurat ha escollit aquest conte entre els 56 originals presentats, 10 dels quals van passar a la fase final. El jurat està integrat per Josep Pujol i Coll, Francisca Abellanas Oar, Montserrat Perejoan Mora, Immaculada Mussarra Roca i Glòria de la Llave Cuevas.

L'Ajuntament de Cardedeu ha convocat per primera vegada el premi de narrativa breu Isabel Cerdà, amb el qual vol retre homenatge a la professora de l'IES el Sui, que ens va deixar sobtadament l'any 2010, agraint així la tasca que va desenvolupar durant 26 anys en favor de la literatura i l'ensenyament. En la dotació d'aquest premi hi ha col·laborat també la família i els amics d'Isabel Cerdà.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: