|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 18 de març de 2014

Ban municipal: Parades Diada de Sant Jordi 2014

L'alcaldessa ha emès un ban amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi el dimarts 22 i el dimecres 23 d'abril de 2014 podran instal·lar-se parades de flors, llibres i altres objectes relacionats amb la Diada en els següents carrers i places prèvia petició per escrit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins al 2 d'abril inclòs.

Condicions de participació:

1. L'espai destinat a la col·locació de parades és el que està delimitat en el perímetre de les places de Flors de Maig, Església i Anselm Clavé, a la plaça Joan Alsina, al Carrer Teresa Oller, a la Plaça de la Llibertat, a la Plaça Can Serra i a la Plaça de la Pubilla o davant de l'establiment corresponent.

2. Poden participar-hi entitats sense afany de lucre que figurin al registre municipal d'entitats, que, preferiblement, tinguin com objecte la difusió de la cultura catalana, establiments comercials, persona física o jurídica l'activitat ordinària o habitual dels quals sigui la venda d'objectes relacionats amb la diada de Sant Jordi (flors, llibres, artesania...) i, si s'escau, serveis i/o equipaments municipals o educatius municipals.

3. Les parades de llibreters i floristes podran instal·lar-se a les places d'Anselm Clavé, Església i Flors de Maig els dies 22 i 23. També ho podran fer en algun dels altres espais descrits en el punt 1 prèvia autorització de l'Ajuntament.

4. Les parades d'entitats sense afany de lucre que figurin al registre municipal d'entitats, establiments comercials, persona física o jurídica l'activitat dels quals sigui la venda d'objectes relacionats amb la diada de Sant Jordi (flors, llibres, artesania...) i equipaments i serveis municipals o educatius podran instal•lar-se el dia 23 a continuació de les parades anteriors prèvia designació d'espai.

5. Per l'assignació d'espais es tindran en compte les necessitats específiques d'organització, espai destinat a l'efecte, metres demanats, cronologia en la recepció de sol•licituds i la continuïtat en la participació en anteriors edicions, sempre atenent els interessos generals de la Diada.

6. En virtut d'aquestes bases els participants estan exempts del pagament de la taxa corresponent d'ocupació de via pública. No obstant no queda coberta la responsabilitat civil dels participants per les seves accions, mercaderia ni mobiliari exposat; tampoc en cas de robatoris.


Cardedeu, 14 de març de 2014
L'alcaldessa

Calamanda Vila i Borralleras

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: