|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 21 de març de 2013

Ban municipal: Parades Diada de Sant Jordi 2013

L'alcaldessa ha emès un ban amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi el dimenge 21, dilluns 22 i dimarts 23 d’abril de 2013 podran instal·lar-se parades de flors i llibres en els següents carrers i places prèvia petició per escrit a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins el 5 d’abril inclòs. Les entitats sense afany de lucre i els establiments comercials de Cardedeu que venguin objectes relacionats amb Sant Jordi podran instal.lar parades el dimarts 23 d’abril.

Condicions de participació:

1. L’espai destinat a la col·locació de parades és el que està delimitat en el perímetre de les places Flors de Maig, Església i Anselm Clavé, plaça Joan Alsina, carrer Teresa Oller, plaça Sant Jaume, Can Serra i La Granada o davant de l’establiment corresponent.

Les parades de llibreters i floristes podran instal·lar-se a les places d'Anselm Clavé, Església i Flors de Maig els dies 21, 22 i 23 expecte 22 al matí per coincidir en dilluns i haver-hi mercat setmanal.

Les paradetes d'entitats sense afany de lucre que figurin al registre municipal d'entitats, establiments comercials, persona física o jurídica l'activitat dels quals sigui la venda d'objectes relacionats amb la diada de Sant Jordi (flors, llibres, artesania...) i equipaments i serveis municipals o educatius podran instal·lar-se el dia 23 a continuació de les parades anteriors prèvia designació d'espai.

2. Poden participar-hi entitats sense afany de lucre que figurin al registre municipal d’entitats, establiments comercials, persona física o jurídica legalment constituïda  l'activitat dels quals sigui la venda de flors, llibres i objectes relacionats amb la diada de Sant Jordi, i, si s’escau, serveis i/o equipaments municipals o educatius.

3. Per l’assignació d’espais es tindran en compte les necessitats específiques d’organització, espai destinat a l'efecte, metres demanats i cronologia en la recepció de sol.licituds, sempre atenent els interessos generals de la Diada.

4. En virtut d’aquestes bases els participants estan exempts del pagament de la taxa corresponent d’ocupació de via pública. No obstant no queda coberta la responsabilitat civil dels participants per les seves accions, mercaderia ni mobiliari exposat; tampoc en cas de robatoris.


Cardedeu, 19 de març de 2013

L’alcaldessa
Calamanda Vila i Borralleras

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: