|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 4 de juny de 2009

Aturada la construcció dels habitatges protegits del Torrent Llibre

La Generalitat va comunicar la setmana passada a l'Ajuntament de Cardedeu que l'empresa Popsa Construccions S.L, adjudicatària de les obres de construcció de 22 habitatges protegits al Torrent Llibre, ha abandonat l'obra al·legant la necessitat de fer concurs de creditors.
L'INCASOL (Institut Català del Sòl) està ara procedint a la rescissió del contracte amb l'empresa i liquidant l'obra feta pendent de pagament. En paral·lel, l'INCASOL ha de redactar el projecte d'acabament d'obra per poder així fer una nova licitació i adjudicar l'obra a una altra empresa.

Amb tot, no es preveu que l'obra es pugui reprendre abans de sis mesos.

Recordem que es tracta de la construcció de 22 habitatges protegits de lloguer, en un solar de la rambla d'Ernest Lluch núm. 5, al sector P-5 Torrent Llibre, cedit a l'Incasòl per l'Ajuntament de Cardedeu.

El projecte preveu la construcció d'un edifici rectangular de planta baixa més tres plantes pis. La planta baixa tindrà 4 habitatges, i les plantes pis en tindran 6 cadascuna. Tots els habitatges tenen dos dormitoris i una superfície útil que oscil·la entre els 51 m² del més petit i els 61 m² del més gran. A la planta soterrani hi ha un aparcament de 22 places.

L'edifici disposarà d'una xarxa separativa d'aigües fecals i pluvials, i plaques d'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: