|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 20 de novembre de 2018

Arrenca el concurs "Posa't en joc" a la Biblioteca Les Aigües del Poble Sec

El joc està organitzat per l'Oficina de Català de Cardedeu i la Biblioteca Les Aigües.

Fins al 17 de maig de 2019, les persones que visitin la Biblioteca Les Aigües del barri del Poble Sec trobaran el "Posa't en joc", un joc de llengua de periodicitat quinzenal basat en preguntes relacionades amb Cardedeu, i també sobre cultura i llengua.

Cada quinze dies es plantejarà un joc nou i es donarà la solució de l'anterior. Hi poden participar petits i grans; és un joc obert a tothom. Ara bé, qui hi vulgui participar haurà d'emplenar la butlleta amb la seva resposta i venir a dipositar-la a l'urna de la Biblioteca, presencialment, en horari de tarda (dimarts i dijous, de 16.45 h a 19.15 h, i divendres, de 16.45 h a 18.45 h).

Només s'admetrà una butlleta per persona en cada pregunta. Les butlletes que no continguin tota la informació de les dades personals no entraran en el sorteig.

El dia 24 de maig es farà un sorteig entre els tres participants que hagin encertat més jocs i, com a premi, guanyaran tres entrades dobles per anar al Teatre Auditori de Cardedeu.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: