|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 14 de maig de 2009

Aquest dilluns un punt informatiu mòbil sobre la transició a la TDT visitarà el mercat setmanal

Un tràiler informatiu del Ministeri d'Indústria visitarà Cardedeu el dilluns 18 de maig per informar la ciutadania de la transició a la Televisió Digital Terrestre (TDT).
El nostre, és un dels municipis que abans del 30 de juny de 2009 deixarà de rebre el senyal analògic de televisió, per la qual cosa serà necessari disposar d'un receptor de TDT i tenir l'antena adaptada a la nova tecnologia per veure la televisió.

El punt informatiu mòbil s'instal·larà de 9 a 15 hores a la plaça de Sant Corneli, coincidint amb el mercat setmanal. Les persones que el visitin veuran demostracions de com funciona la TDT, quins són els avantatges derivats de la implantació i utilització d'aquesta tecnologia, i també disposaran de material imprès informatiu.

Des de l'Ajuntament continuarem informant sobre el procés de transició de Cardedeu a la TDT de forma puntual per minimitzar les molèsties als habitatges afectats.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: