|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 2 de setembre de 2010

Aquest dilluns es restableix el pas de vehicles per darrera l'estació i pels carrers Montseny i Girona

A mesura que van avançant les obres del pas soterrat del carrer Montseny que està executant ADIF, es va restablint la normalitat en la circulació.
Així, a partir d'aquest dilluns 6 de setembre, i coincidint amb la represa del curs escolar, es reobrirà el pas de vehicles pel camí de terra de darrera l'estació en un sol sentit de circulació (direcció Granollers). També es recupera el sentit de conducció habituals pels carrers Montseny i Girona que s'han vist afectats durant aquests mesos d'obres.

L'accés nord del pas soterrat del carrer Montseny ja està acabat i només resta un tram petit del mur de l'accés sud, on s'ha començat el paviment i els acabats. Per aquest motiu a partir del 6 de setembre es restablirà el sentit de circulació i aparcament al carrer Montseny i al carrer Girona i també es reobrirà el pas de vehicles per darrera l'estació (av. Ferrocarril) en sentit únic, direcció Granollers. Per tant l'aparcament de sorra de darrera l'estació tornarà a estar operatiu.

D'altra banda, aquesta setmana s'ha iniciat la col·locació de la tanca perimetral dels dos costats de la via. Això provocarà que no es puguin estacionar els vehicles en el costat més proper a la riera de l'aparcament nord. També es perdran durant una setmana els estacionaments fins ara habilitats a l'av. del Ferrocarril, entre la crta. de Dosrius i av. Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: