|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 28 de gener de 2013

Aquest dijous es farà una enquesta de mobilitat

Serà dijous 31 al matí, migdia i tarda, a les entrades i sortides del poble.

El proper dijous 31 de gener es durà a terme una enquesta sobre la mobilitat a Cardedeu. L'objectiu és conèixer per on entren i per on surten (en cas que no es quedin al poble) els vehicles que travessen Cardedeu, a més de determinar quins vehicles utilitzen les vies de Cardedeu per venir al municipi o simplement l'utilitzen de pas.

L'enquesta, que la realitzarà una empresa per encàrrec de la Diputació de Barcelona, es farà col·locant papers de colors als vehicles que entrin al municipi, i es recolliran a les sortides. Aquesta acció es durà a terme el dia 31 durant tres franges horàries: una hora al matí, una al migdia i una a la tarda. Mentre s'estigui fent, el mateix procés podria provocar petites retencions ja que els vehicles s'hauran d'aturar uns segons.

Per dur a terme l'enquesta es contractarà deu persones de la Borsa de Treball i es comptarà també amb la col·laboració de la Policia.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: