|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Dilluns, 18 de juny de 2012

Aplec dels Savis, dins l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu

Se celebrarà a Cardedeu el 29 de juny, i els participants debatran diversos temes. Les inscripcions es poden fer fins el 22 de juny.
Cardedeu celebrarà el pròxim 29 de juny l’Aplec dels Savis, una trobada adreçada a la gent gran en què els participants debatran com construir una societat per a totes les edats i com hauria de ser la vila. Concretament, els temes que es tractaran al llarg del matí seran: “Dona”, “Canvis que es farien a Cardedeu”, “Crisi i família”, “Tens molt per aprendre, tens molt per ensenyar”. L’Aplec dels Savis finalitzarà amb un dinar per a tots els participants a la Tèxtil Rase.

Enguany és l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, que té com a objectiu promoure la creació a Europa d’un envelliment actiu i saludable dins el marc d’una societat per a totes les edats. L’Ajuntament de Cardedeu s’hi ha adherit i hi participa amb l’Aplec dels Savis.

L’Aplec dels Savis se celebrarà el dia 29 de juny, de 9.30h a 16h a la Tèxtil Rase. La inscripció és gratuïta i el termini finalitza el 22 de juny. Les sol·licituds s’han de presentar a Serveis Socials (carrer Dolors Granés, 2), i les places són limitades.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: