|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 24 de desembre de 2009

Aparcament gratuït al carrer Lluís Llibre per estacionar els dilluns de mercat setmanal i durant la campanya de Reis

L'Ajuntament ha habilitat un aparcament de vehicles en un solar del carrer Lluís Llibre amb el carrer Molí per utilitzar els dilluns coincidint amb el mercat setmanal, gràcies a un conveni de cessió gratuïta amb el propietari de la finca.
A més, l'aparcament estarà disponible cada dia mentre duri la campanya comercial de Reis, entre el 27 de desembre i el 6 de gener.

El solar té capacitat per a 92 vehicles i s'hi podrà estacionar gratuïtament tots els dilluns de 8 del matí a 8 del vespre sense limitació horària. Aquest mateix solar ja es va fer servir com a aparcament per la Fira de Nadal amb gran èxit. El conveni fixa que, a més dels dilluns de mercat setmanal, l'aparcament es podrà fer servir per la Fira de Sant Isidre, la Fira de Nadal, i per la Festa Major.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: