|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 25 de març de 2015

El Centre Cultural de Cardedeu presenta la programació del 2on trimestre del 2015 amb l'actor Jordi Boixaderas

Dilluns 30 de març, a les 20 h.
El CeCuCa s'uneix a les mostres de condol a les famílies i amics de les víctimes de l'accident d'avió de la companyia Germanwings que feia el trajecte Barcelona-Düsseldorf ahir dimarts 24 de març.Per aquest motiu, es suspèn la presentació de la programació del 2n trimestre prevista per avui 25 de març.

La presentació es farà el proper dilluns 30 de març a les 20h.

L'acte comptarà amb la presència de l'actor Jordi Boixaderas, un dels protagonistes de l'obra de teatre "El crèdit" de Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel, i que es podrà veure a Cardedeu el 18 d'abril.

També es presentarà la quarta edició de Cultura al plat, l'acte de promoció cultural i gastronòmic del municipi, que enguany se celebrarà el cap de setmana del 17 al 19 d'abril, i es posaran en venda els primers paquets culturals.

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades del Centre Cultural amb el 50% de descompte (oferta limitada a 25 entrades per activitat). Aquesta oferta no és vàlida per als paquets culturals de Cultura al plat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: