|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 3 de novembre de 2009

Ampliació del Servei d'Orientació Professional. T'ajudem a trobar feina

El Servei d'Orientació Professional, que gestiona la borsa de treball i el Club de Feina, s'amplia a partir d'aquest mes de novembre amb la incorporació d'una nova tècnica d'ocupació subvencionada per la Diputació de Barcelona.
Així s'amplien en quatre hores a la setmana les dedicades a fer entrevistes, cosa que farà reduir el temps d'espera dels usuaris per a inscriure's a la borsa de treball. També creixerà el servei del Club de Feina: obrirà les tardes dels dimarts, de 16.30 a 19 h; s'ampliarà mitja hora l'horari habitual dels matins, que a partir d'ara serà els dilluns, dijous i divendres de 10 a 13.30 h; i es farà una nova sessió informativa del servei els dimarts a les 16.30 h, que se suma a l'actual dels dilluns a les 9.30 h.

A més, es millorarà el contacte amb les empreses del territori fent un treball de prospecció per captar noves ofertes de treball i fer mediació laboral entre aquestes i els usuaris del servei. Una altra activitat que es posarà en marxa a partir de novembre són les sessions grupals per tractar temes relacionats amb el món laboral, l'orientació professional i la formació en tècniques de recerca de feina.

D'altra banda, s'ha iniciat un nou projecte a través del qual s'atenen persones a l'atur que necessiten ajut individualitzat per poder trobar una feina. Es tracta del Projecte IPI, amb una tècnica responsable ubicada a la Mongia que atén usuaris derivats de l'OTG o de la borsa de treball municipal. L'IPI està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: