|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 5 d'octubre de 2017

Ampliació del carril bici al sud de l'escola Mil·lenari

Aquest carril connectarà en un futur amb l'institut Pla Marcell, una actuació que està en fase d'estudi, en el marc del projecte Camins Escolars per fer segurs els recorreguts de casa a l'escola.

La xarxa de carrils bici s'ha ampliat amb 92,5 metres més a la zona sud de l'escola Mil·lenari. Aprofitant les obres de condicionament i ampliació de l'aparcament sud del centre escolar, s'ha allargat el carril bici de Mare de Déu del Pilar fins al carrer Maternitat d'Elna.

Aquest és el primer pas per connectar l'escola amb l'institut Pla Marcell a través de la rambla d'Ernest Lluch, una actuació que està en fase d'estudi, i que s'emmarca en el projecte Camins Escolars per garantir l'accés segur en bici i a peu a tots els centres educatius del poble.

Les obres de construcció d'aquest tram de carril bici han estat executades per la brigada municipal.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: