|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimecres, 27 d'octubre de 2010

Ampliació de la vorera i construcció d'un carril bici a la plaça d'Amadeu Borràs

Es connectaran els diferents trams existents a la zona, completant 4 km de carril bici al poble.
Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació de la vorera i construcció d'un carril bici a la plaça d'Amadeu Borràs per connectar l'escola Dolors Granés i el barri de l'Estalvi amb el centre per la Diagonal Pujadas, i també l'escola Germans Corbella per la Diagonal Esteller. Amb la construcció d'aquest tram, Cardedeu tindrà un total de 4 Km de carril bici.

L'actuació es complementa amb l'adaptació dels passos de vianants de la plaça. Amb el carril bici les places d'aparcament del costat nord de la plaça passaran a ser de cordó o fila.

L'obra s'executarà en dues fases i és previst enllestir-la a principis de desembre. La primera fase afecta durant 2 o 3 setmanes la vorera nord, i la segona afectarà dos o tres setmanes la vorera sud. No es preveuen talls de trànsit.

L'actuació té un cost de 56.957,89 euros, i està subvencionada al 75% per la Generalitat de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: