|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Dimecres, 14 de gener de 2015

Alumnes del Pla Marcell i persones grans interactuen a l'institut

Aquest mes de gener es posa en marxa el projecte Interactua grans i joves, a partir del qual alumnes de l'institut Pla Marcell conviuran i interactuaran amb persones grans del municipi a les instal·lacions escolars. La convivència es vehicularà a través de diferents projectes d'intercanvi de coneixements entre la gent gran i l'alumnat de l'institut, com el taller d'hort a l'institut o el taller de com fer servir el mòbil per a la gent gran, entre d'altres. Aquests projectes compten amb el suport de voluntariat del municipi.

D'altra banda, per combatre situacions de solitud i també amb un caire intergeneracional, a partir del dilluns 19 de gener les persones grans podran dinar al menjador de l'institut, on s'obriran 20 places per a persones majors de 65 anys que s'hauran d'haver inscrit prèviament a les dependències municipals de Can Borràs. Els participants al projecte podran interactuar amb els joves fins a les 18.30 h i passar una estona a les butaques especialment comprades per ells, o bé fent ús de la biblioteca del centre, que comptarà amb el reforç d'una persona voluntària de gent gran.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: