|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 14 de desembre de 2015

Alumnes del PFI-PTT fan de voluntaris a la Jornada d'Esport Inclusiu

Els nois i noies participants van col·laborar en l'organització de la jornada, liderada per l'Associació Amics d'en Biel.
Els alumnes del PFI-PTT del perfil administratiu van participar a la Jornada d'Esport Inclusiu organitzada per l'Associació Amics d'en Biel de Cardedeu, un acte amb l'objectiu de transmetre la diferència com a valor i no com a problema. L'entitat està dedicada al suport de persones amb discapacitat física i psíquica.

Els alumnes van col·laborar a la Jornada d'Esport Inclusiu com a voluntaris donant suport a l'organització, dividits en grups d'activitats com futbol, bàsquet, judo, voleibol o tennis taula, entre d'altres. I la ciutadania va poder viure algunes de les dificultats amb les quals conviuen a diari aquestes persones.

Des de la Mongia, el grup d'administratiu del PFI-PTT Cardedeu estan molt agraïts amb l'acollida de Noelia Cortés, presidenta de l'Associació Amics d'en Biel, i també a la regidoria de d'Acció Social de l'Ajuntament de Cardedeu per comptar amb ells en accions a la comunitat.

Una de les finalitats del Programa de Formació i Inserció- Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) és que l'alumnat desenvolupi actituds i competències que contribueixin al creixement personal i a la inserció social i laboral. Per això, al llarg del curs els joves participaran com a voluntaris i col·laboradors en diverses activitats i projectes municipals, com és el cas de la Jornada d'Esport Inclusiu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: