|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 6 de maig de 2015

Alumnes de Cardedeu participen a la campanya Let's Clean Up

Estudiants d'El Sui i el Pla Marcell trepitjaran la riera i faran una activitat de neteja.
L'Ajuntament de Cardedeu s'ha sumat a la campanya europea Let's Clean Up Europe que se celebra els dies 8, 9 i 10 de maig, i que consisteix en la realització d'accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans.

A Cardedeu s'ha preparat una activitat pel divendres 8 de maig al matí, on hi participaran un total de 120 alumnes dels instituts El Sui i Pla Marcell que tindrà dues vessants. D'una banda, educadors ambientals guiaran l'alumnat pel tram de la riera de Vallforners comprès entre el parc de la Font dels Oms i la plaça d'Antoñita Fontova, i aquests hauran de valorar l'estat de la riera observant la vegetació i les diferents espècies, la pressió humana, possibles abocaments, etc. 

La segona part de l'activitat serà la neteja de la llera de la riera al tram entre la plaça d'Antoñita Fontova i el pont de pedra, i es lliuraran guants i bosses per recollir deixalles i materials de forma selectiva. L'objectiu és conscienciar de la importància de preservar els boscos periurbans i gestionar correctament els residus que generem.

Els alumnes de l'institut el Sui començaran l'activitat a les 8.30 h del matí, i els de l'institut Pla Marcell a les 10 h. La jornada s'allargarà fins les 13 h.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: