|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 17 de juny de 2015

Alta participació en les activitats de la Setmana de l'energia i del Dia mundial del Medi ambient

Més de 330 persones han participat aquest dissabte a les activitats de la Setmana de l'energia i del Dia mundial del Medi ambient, un èxit que s'ha vist afavorit per la coincidència amb l'edició d'estiu de "Botigues al carrer" també al carrer Mare de Déu del Pilar.

El punt d'informació i sensibilització ambiental ha atès 129 adults que han plantejat consultes i dubtes sobre una gran varietat de qüestions ambientals, i 52 nens han participat al taller d'energies renovables.

L'activitat "Juguem amb energia" ha estat la que més públic ha atret, amb prop d'un centenar de participants entre infants i adults. Constava d'un conjunt d'elements de gran format destinats a públic familiar on a partir del joc s'introdueixen conceptes com les energies renovables, l'estalvi i l'eficiència energètica, l'aplicació de l'energia solar, etc. A la resta de propostes ("L'energia en un dia", l'exposició "Tu tens la paraula" i el taller de titelles) hi ha participat més de 60 persones.

Els actes finalitzaran amb el taller de contractació elèctrica que es farà demà dijous 18 de juny, a les 20 h, a la Tèxtil Rase. El taller servirà per conèixer a quina modalitat de contractació elèctrica et pots acollir o què pots fer per estalviar energia. Impartit per Alba Tello a través de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN).

El Dia Mundial del Medi Ambient tenia enguany el lema "Set mil milions de somnis. Un sol planeta". La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: