|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Consum

Dimarts, 16 de desembre de 2014

"Alquimia culinària": taller de cuina d'aprofitament d'aliments

La Regidoria de Salut Pública i Consum de Cardedeu organitza al el taller de cuina d'aprofitament d'aliments "Alquimia culinària". El taller, que té per objectiu la sensibilització sobre el problema del malbaratament alimentari, tindrà lloc al Mercat Municipal a les 17.30 h amb entrada gratuïta.

A la primera part es donaran eines i recursos per evitar llençar aliments durant tot el procés de consum domèstic: la planificació, la compra en les botigues o mercats, el transport, l'emmagatzematge en el frigorífic o rebost, la neteja, el processat (tallar, pelar), els mètodes de cocció, les sobres dels àpats, etc.

A la segona part del taller s'ensenyaran diferents receptes per aprofitar aliments que sovint es llencen però que podrien ser aprofitats o per aprofitar les sobres dels àpats. Els assistents hi participaran activament ajudant en la preparació i en la degustació d'aquests i d'altres preparats que porten els talleristes.

Durant el taller s'introdueixen conceptes com km 0, producció local, Slow-food, moviment Freegans, etc.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: