"Alquimia culinària": taller de cuina d'aprofitament d'aliments

Dimarts, 16 de desembre de 2014
La Regidoria de Salut Pública i Consum de Cardedeu organitza al el taller de cuina d'aprofitament d'aliments "Alquimia culinària". El taller, que té per objectiu la sensibilització sobre el problema del malbaratament alimentari, tindrà lloc al Mercat Municipal a les 17.30 h amb entrada gratuïta.

A la primera part es donaran eines i recursos per evitar llençar aliments durant tot el procés de consum domèstic: la planificació, la compra en les botigues o mercats, el transport, l'emmagatzematge en el frigorífic o rebost, la neteja, el processat (tallar, pelar), els mètodes de cocció, les sobres dels àpats, etc.

A la segona part del taller s'ensenyaran diferents receptes per aprofitar aliments que sovint es llencen però que podrien ser aprofitats o per aprofitar les sobres dels àpats. Els assistents hi participaran activament ajudant en la preparació i en la degustació d'aquests i d'altres preparats que porten els talleristes.

Durant el taller s'introdueixen conceptes com km 0, producció local, Slow-food, moviment Freegans, etc.

Darrera actualització: 24.12.2014 | 11:18