|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 28 d'octubre de 2013

Ajuntament i Mercadona col·laboraran per cobrir les necessitats de personal del supermercat

La bosa de treball del Servei Local d'Ocupació oferirà candidats.
L'Ajuntament de Cardedeu i Mercadona signaran un conveni de col·laboració per tal que l'empresa cobreixi les necessitats de personal a través del Servei Local d'Ocupació.

Mercadona obrirà aquesta setmana un nou supermercat al barri del Poble Sec amb una trentena de treballadors, deu dels quals han estat contractats a través de la borsa de treball municipal. Deu persones més són provinents d'altres supermercats de l'empresa i els altres deu són personal especialitzat en obertura de nous establiments, i que amb el temps seran substituïts.

Des de la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació s'oferiran candidats per participar als processos de selecció dels llocs de treball oferts per l'empresa, segons el perfil professional sol·licitat.

La signatura d'aquest conveni de col·laboració s'emmarca en la voluntat del govern municipal per impulsar l'economia local i per promocionar la creació de nous llocs de treball.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: