|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 20 de maig de 2015

Afectacions per la Fira de Sant Isidre 2015

El BUC no funcionarà el dilluns 25.
Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Isidre es produiran diverses afectacions:

TALLS I DESVIACIONS DE CARRERS:
• Avinguda Onze de Setembre: quedarà tallada al trànsit a l'alçada de l'avinguda General Moragues, per on es desviarà la circulació en direcció a Cànoves.
• Passeig de Pau Casals: la circulació quedarà tallada a l'alçada del carrer Trias de Bes. Les alternatives de circulació seran cap al nord en direcció al carrer de la Penya i cap al sud en direcció al Centre, pel mateix carrer Trias de Bes.
• Passeig Mestre Alexandri: tallat al trànsit
• Carrer Escultor Llimona, tallat des del Turó de la Penya fins a la plaça Montells, excepte veïns.
• Carrer Santiago Rusiñol: quedarà tallat el tram entre el carrer Doctor Reig i el carrer Sant Josep Oriol. Els vehicles que circulin pel carrer Doctor Reig, en arribar a Santiago Rusiñol, hauran de continuar cap a l'esquerra en direcció al carrer Lluís Llibre.
• Carrer Sant Josep Oriol: tallat des de Santiago Rusiñol fins a Trias de Bes, excepte veïns.
• Carrer de la Penya: tallat sentit sud des de l'avinguda de Sant Hilari fins a Pintor Fortuny, excepte veïns. Des de Pintor Fortuny fins al passeig Pau Casals, direcció prohibida en el mateix sentit.
• Passeig de la Font dels Oms: tallat en sentit sud des de l'avinguda de Sant Hilari fins a Pintor Fortuny, excepte veïns. Tallat totalment de Pintor Fortuny fins al passeig Pau Casals.
• Carrer Turó de la Penya: tallada al trànsit, excepte veïns.


SERVEI DE BUS URBÀ:
El dilluns 25 de maig NO hi haurà servei de bus urbà, ja que és festiu local per la celebració de la Fira de Sant Isidre. El servei és reprendrà el dimarts 26 amb normalitat.

D'altra banda, us recordem que podeu utilitzar el trenet turístic per acostar-vos a la Fira. El trenet passejarà tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones dels barris fins al recinte firal, amb guiatge d'un guia turístic:

- sortida i arribada: passeig Pau Casals (entre c. la Penya i ctra. de Cànoves)
- parades: plaça Anselm Clavé (Centre), parc de la Serreta (Poble Sec), Mare de Déu del Pilar cantonada Goya (l'Estalvi)
- horaris: de 10 a 14 h, i de 17 a 20 h. De dissabte 23 a dilluns 25 de maig.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: