|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 12 de maig de 2014

Afectacions per la Fira de Sant Isidre 2014

A partir de dilluns dia 12 ja es tallaran alguns carrers. El BUC no funcionarà el dilluns 19.
Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Isidre es produiran diverses afectacions:

TALLS I DESVIACIONS DE CARRERS:

Carrer Turó de la Penya: accés restringit des de l'Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns.

Passeig de la Font dels Oms: accés restringit des de l'Avinguda Pau Casals fins al carrer Escultor Clarà. Només podran accedir-hi els veïns.
Carrer la Penya: accés restringit des de l'Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns.
Passeig de Pau Casals: la circulació quedarà tallada a l'alçada del carrer Trias de Bes. Les alternatives de circulació seran cap al nord en direcció al carrer de la Penya i cap al sud en direcció al Centre, pel mateix carrer Tries de Bes.
Avinguda Montells: es tallarà la circulació a l'alçada de la Plaça Montells. Les alternatives de circulació seran cap al nord per l'Avinguda de la Coma i en cap al sud, en direcció a l'Avinguda Rei en Jaume, per l'Avinguda General Moragues.
Avinguda Onze de Setembre: aquesta avinguda quedarà tallada al trànsit a l'alçada de l'Avinguda General Moragues, per on es desviarà la circulació en direcció a Cànoves.
Trias de Bes: entre l'avinguda Pau Casals i el carrer Pintor Fortuny passarà a ser, provisionalment, d'un sol sentit de circulació (nord).
Carrer Santiago Rusiñol: quedarà tallat el tram entre el carrer Doctor Reig i el carrer Sant Josep Oriol. Els vehicles que circulin pel carrer Doctor Reig, en arribar a Santiago Rusiñol, hauran de continuar cap a l'esquerra en direcció al carrer Lluís Llibre. (Aquesta afectació serà només durant els dies de la fira, de divendres 16 a dilluns 19).

 

SERVEI DE BUS URBÀ:


Dilluns 19 de maig no hi haurà servei de bus urbà. El dilluns 19 de maig el Bus Urbà de Cardedeu (BUC) no realitzarà el seu servei, ja que aquest dia és festiu local per la celebració de la Fira de Sant Isidre. El servei és reprendrà el dimarts 20 amb normalitat.

D'altra banda, us recordem que podeu utilitzar el trenet turístic per acostar-vos a la Fira. El trenet passejarà tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones dels barris fins al recinte firal, amb guiatge d'un guia turístic:

- sortida i arribada: passeig Pau Casals (entre c. la Penya i ctra. de Cànoves)
- parades: plaça Anselm Clavé (Centre), parc de la Serreta (Poble Sec)
- horaris: de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h. De dissabte 18 a dilluns 20 de maig.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: