|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 13 de maig de 2013

Afectacions per la Fira de Sant Isidre - FICARD 2013

Talls i desviacions de carrers. El BUC no funcionarà el dilluns 20.
Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Isidre es produiran diverses afectacions:

TALLS I DESVIACIONS DE CARRERS:

Carrer Turó de la Penya: accés restringit des de l'Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns. A més, a l'alçada del carrer Escultor Llimona la circulació estarà tallada per complet i es desviaran els vehicles cap a la dreta en direcció a la Plaça Montells.

Passeig de la Font dels Oms: accés restringit des de l'Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns. A més, a l'alçada del carrer Escultor Clarà la circulació estarà tallada per complet i es desviaran els vehicles en direcció a la Carretera de Cànoves.

Carrer la Penya: accés restringit des de l'Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns. A més, a l'alçada del carrer Pintor Fortuny es desviarà la circulació cap al Passeig de la Font dels Oms.

Passeig de Pau Casals: la circulació quedarà tallada a l'alçada del carrer Trias de Bes. Les alternatives de circulació seran cap al nord en direcció al carrer de la Penya i cap al sud en direcció al Centre, pel mateix carrer Tries de Bes.

Avinguda Montells: es tallarà la circulació a l'alçada de la Plaça Montells. Les alternatives de circulació seran cap al nord per l'Avinguda de la Coma i en cap al sud, en direcció a l'Avinguda Rei en Jaume, per l'Avinguda General Moragues.

Carrer Doctor Reig: la circulació de vehicles es tallarà a l'alçada del carrer Santiago Rusiñol i només es podrà continuar cap a l'esquerra en direcció al carrer Lluís Llibre.

Avinguda Onze de Setembre: aquesta avinguda quedarà tallada al trànsit a partir de dimarts 14 de maig a l'alçada de l'Avinguda General Moragues, per on es desviarà la circulació en direcció a Cànoves.


SERVEI DE BUS URBÀ:

Dilluns 20 de maig no hi haurà servei de bus urbà. El dilluns 20 de maig el Bus Urbà de Cardedeu (BUC) no realitzarà el seu servei, ja que aquest dia és festiu local per la celebració de la Fira de Sant Isidre. El servei és reprendrà el dimarts 21 amb normalitat.

D'altra banda, us recordem que podeu utilitzar el trenet turístic per acostar-vos a la Fira. El trenet passejarà tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones dels barris fins al recinte firal, amb guiatge d'un guia turístic:
- sortida i arribada: passeig Pau Casals (entre c. la Penya i ctra. de Cànoves)
- parades: plaça Anselm Clavé (Centre), parc de la Serreta (Poble Sec)
- horaris: de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h. De dissabte 18 a dilluns 20 de maig.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: