|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 24 de maig de 2012

Afectacions al trànsit amb motiu de la Fira de Sant Isidre - FICARD 2012 i la Mostra d'Entitats

Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Isidre – FICARD 2012 i la Mostra d’Entitats, la circulació de vehicles es veurà afectada de la següent manera:

•    Carrer Turó de la Penya: accés restringit des de l’Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns. A més, a l’alçada del carrer Escultor Llimona la circulació quedarà tallada per complet i es desviaran els vehicles cap a la dreta en direcció a la Plaça Montells.

•    Passeig de la Font dels Oms: accés restringit des de l’Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns. A més, a l’alçada del carrer Escultor Clarà la circulació estarà tallada per complet i es desviaran els vehicles en direcció a la Carretera de Cànoves.

•    Carrer la Penya: accés restringit des de l’Avinguda de Sant Hilari. Només podran accedir-hi els veïns. A més, a l’alçada del carrer Pintor Fortuny es desviarà la circulació cap al Passeig de la Font dels Oms.

•    Passeig de Pau Casals: la circulació quedarà tallada a l’alçada del carrer Trias de Bes. Les alternatives de circulació seran cap al nord en direcció al carrer de la Penya i cap al sud en direcció al Centre, pel mateix carrer Tries de Bes.

•    Avinguda Montells: es tallarà la circulació a l’alçada de la Plaça Montells. Les alternatives de circulació seran cap al nord per l’Avinguda de la Coma i cap al sud, en direcció a l’Avinguda Rei en Jaume, per l’Avinguda General Moragues.

•    Carrer Doctor Reig: la circulació de vehicles es tallarà a l’alçada del carrer Santiago Rusiñol i només es podrà continuar cap a l’esquerra, en direcció al carrer Lluís Llibre.

•    Avinguda Onze de Setembre: aquesta avinguda quedarà tallada al trànsit a l’alçada de l’Avinguda General Moragues, des d’allà es desviarà la circulació en direcció a Cànoves per la mateixa Avinguda General Moragues.

A més, el dilluns 28 de maig no hi haurà servei del Bus Urbà de Cardedeu (BUC), ja que aquest dia és festiu local per la celebració de la Fira de Sant Isidre. El servei es reprendrà el dimarts 29 amb normalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: