|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 7 de febrer de 2013

Afectacions a l'av. Rei en Jaume per treballs d'esporga

A partir del dimarts 12 de febrer es duran a terme treballs d'esporga a l'av. Rei en Jaume. Això provocarà afectacions en diferents trams.

Dins la campanya d'esporga la setmana vinent començaran els treballs d'esporga de rebaix dels plàtans de l'av. Rei en Jaume. Això comportarà diverses afectacions, sobretot d'estacionament. L'horari dels treballs (i, per tant, de les afectacions) serà de matí, de 9 a 13.30 h:

-Dimarts 12 i dimecres 13: prohibició d'estacionament en el tram entre l'estació d'Adif i la ctra. de Dosrius. El carril d'estacionament s'utilitzarà com a lloc de pas altern.

-Dijous 14: prohibició d'estacionament en el tram entre la ctra. de Dosrius i el c/ Mare de Déu de la Mercè. El carril d'estacionament s'utilitzarà com a lloc de pas altern.

-Divendres 15 i de dimarts 19 a divendres 22: es tallarà al trànsit el tram de l'av. Rei en Jaume entre el c/ Mare de Déu de la Mercè i Joaquim Blume en sentit Llinars. El trànsit es desviarà pel carrer Gran Via Tomàs Balvey. En direcció Granollers estarà prohibit l'estacionament, i s'utilitzarà aquest carril com a lloc de pas altern. Pot ser que dimarts 26 també hi hagi aquesta afectació.

Els treballs els realitzarà una brigada de cinc operaris.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: