|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 19 de març de 2010

Adif farà un pas de vianants per connectar l'estació amb el barri del Poble Sec

L'Ajuntament de Cardedeu ha arrencat el compromís d'Adif per habilitar un pas de vianants que permeti accedir al barri del Poble Sec des de l'estació de tren amb total seguretat.
El projecte ja contemplava un pas però aquest dimecres la direcció d'obra va comunicar que s'havia d'eliminar perquè sobre el terreny s'ha vist que no hi havia espai suficient per les maniobres de les màquines.

Amb l'acord al que s'ha arribat avui, Adif farà un pas provisional per a vianants pels terrenys privats que hi ha darrera l'aparcament sud de l'estació. L'Ajuntament ja ha posat en contacte la propietat dels terrenys amb Adif després que aquest matí l'alcaldessa, els tinents d'alcalde i tècnics municipals hagin fet una visita a l'obra.

L'Ajuntament també ha reclamat per escrit a Adif i al responsable d'estacions de Renfe que augmenti de manera immediata les mesures de seguretat per evitar que els vianants creuin les vies fins que no estigui construït el pas soterrat a l'alçada del carrer Montseny. En aquest sentit, l'Ajuntament de Cardedeu també demana als usuaris que respectin les senyalitzacions, i recorda que està totalment prohibit circular per les vies ja que és extremadament perillós.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: