|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Divendres, 12 de febrer de 2016

Actuacions per millorar la seguretat i accessibilitat a l'escola Mil·lenari

En el marc del projecte Camins escolars, la setmana vinent començaran un parell d'actuacions amb l'objectiu de millorar la seguretat i l'accessibilitat a l'escola Mil·lenari.
D'una banda, es pavimentarà l'accés a l'edifici d'infantil pel carrer Mare de Déu de la Mercè, fent-lo de plataforma única i d'accés restringit a vianants. I de l'altra, s'elevarà la cruïlla entre la Gran Via Tomàs Balvey i el carrer Mare de Déu del Pilar per millorar l'accessibilitat de vianants i incrementar la seguretat viària. Un cop elevada, s'hi repintarà el carril bici existent. Quan hi hagi afectació viària s'informarà dels talls de trànsit i alternatives de pas. És previst que ambdues actuacions estiguin enllestides en un mes i mig aproximadament.

El projecte Camins escolars inclou tota una sèrie d'actuacions encaminades a millorar els recorreguts de casa a l'escola i fer-los segurs i accessibles, pas previ a la implantació del "bus a peu", una proposta de dinamització de l'accés a l'escola col·lectivament i a peu. A més, en aquest àmbit en concret -barri de Can Serra- s'està fent, en aquests moments, un procés participatiu per a la millora de l'espai urbà i de la mobilitat en tota la zona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: