|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 9 de novembre de 2017

Actuacions al carrer Montseny per millorar la seguretat i pacificar el trànsit

Es construirà un pas elevat a la cruïlla amb el carrer Doctor Klein, es repintarà la zona vermella fent zig-zag, i al tram final es pintaran elements decoratius de color a la calçada.

El carrer Montseny canviarà de fisonomia amb l'objectiu de pacificar el trànsit i millorar la seguretat dels vianants. Aquesta setmana començaran les actuacions, que seran diferents en funció del tram.

A l'entrada del carrer Montseny per Doctor Klein es farà un pas de vianants elevat i una ampliació de la vorera de la cantonada sud. Entre els carrers Doctor Klein i Hospital es repintarà la zona vermella alternant trams d'aparcament a una i altra banda per fer reduir la velocitat dels vehicles i augmentar la seguretat de les persones que hi circulen a peu.

Al tram final del carrer Montseny, entre Hospital i l'av. rei En Jaume, es pintaran figures de colors a la calçada per visualitzar més que és un vial de prioritat per a vianants.

Amb motiu d'aquestes actuacions, es faran talls puntuals i intermitents de trànsit durant uns dies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: