|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 4 de juliol de 2017

Activitats d'estiu al Museu de Cardedeu

Un any més el MATBC proposa dues setmanes d'activitats a la terrassa del Museu durant el més de juliol. Activitats familiars, música, contes i un sopar a la fresca, amenitzaran les tardes i els vespres de juliol al Museu. Hi ha propostes per a tota la família!


TARDES PER A PETITS I NO TANT PETITS

- Dissabte 15 de juliol, a les 17.30 h
Refresca't al jardí!

Un taller per a petits i grans al jardí de plantes remeieres del museu on aprendrem a fer refrescants granissats amb algunes de les plantes del jardí que ens ajudaran a passar la calor de l'estiu.
Lloc: terrassa del Museu
Preu:3 € per infant
Cal reserva prèvia, l'espai és limitat.


VESPRES A LA TERRASSA DEL MUSEU

- Dissabte 8 de juliol, de 20 a 23.30 h
Contes per adults amb tastets de productes de Cardedeu

Un any més el MATBC col·labora amb les activitats del III Festival de la Paraula, Cardemots, amb una nit de contes per adults a la terrassa del museu de la mà de Norma Aparicio, vinguda expressament de Tucuman (Argentina) amb tastet de productes de Cardedeu en acabar.
I a continuació... Nit Golfa amb micro obert amb la participació dels alumnes de batxillerat del Taller Ginebró i altres narradors com Paco Asensio, Irma Borges, Inés Macpherson, Alicia Molina ... i també per a tothom que s'hi atreveixi!
Hora: inici d'activitat a les 20 h, tastet a les 21 h i micro obert a partir de les 22 h.
Preu:5 € general / 3 € reduïda
Cal reserva prèvia, l'espai és limitat.
Productors locals: La Païssa, Rosaplè, Èric Pastisser, Forn Domènech, Hi Som, Cervesa Sant Jordi, 5 gr. o més i Melmelades Margalló.


- Divendres 21 de juliol, a les 21 h
Sopar a la fresca del jardí

Un any més el Museu proposa un sopar a la fresca del jardí del museu per a tancar les activitats d'estiu 2017. Enguany, el sopar anirà a càrrec del Restaurant Antic Casino de Cardedeu i estarà amenitzat amb acompanyament musical de la mà del Quartet de corda Havel amb Stanislav Stepanek, violi; Mireia Puigmal, violi; Ferran Saló, viola i Sandra Magro, cello que interpretaran obres de Bach, Händel, Corelli, Vivaldi, Mozart, Morricone, Gardel i Piazzolla.

Preu: 32€
Cal reserva prèvia, l'espai és limitat.


MATINS AL MUSEU

- Diumenge 9 de juliol, a les 11 h
Visita teatralitzada i vermut

Us proposem de nou una visita guiada de la mà de Tomàs Balvey, fundador del museu, per a conèixer d'una manera amena, la història de la farmàcia Balvey, així com la importància del benestar i la salut a Cardedeu.
Amb vermut al jardí del museu en acabar la visita.
A càrrec de l'actor Marc Felipe.
Preu: 5€ general / 3€ reduïda
Cal reserva prèvia, l'espai és limitat.


- Diumenge 16 de juliol, a les 12 h
Inauguració de l'exposició de Lola Lasurt
Dins el projecte santcorneliarts(2)

Una mostra de l'obra de l'artista Lola Lasurt a partir de la creació de dos frisos pictòrics que entren en diàleg a l'espai de la capella.
Amb aquest treball, com sovint ha fet l'artista, torna a analitzar els anys de lactància del sistema democràtic; en aquest cas, en diàleg amb el medi televisiu de Cardedeu.
A la capella de Sant Corneli.
Horari de visita:
divendres de 17 a 20 h
dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
diumenges d'11 a 14 h

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: