|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 10 de desembre de 2015

Activitats al Museu per la Fira de Nadal

La presentació del conte "El follet Verdet i el progrés" i el taller "Cuinem per Nadal"
En el marc de la 21a Fira de Nadal i el Torró Artesà de Cardedeu, el Museu Arxiu Tomàs Balvey ha preparat les activitats:

- Dissabte 12 de desembre, 11.30 h
Presentació del conte "El follet Verdet i el progrés"
El follet Verdet explica als més petit com va arribar l'electricitat a Cardedeu un dilluns 19 de març del 1914, i tots els canvis que es van produir a partir d'aquesta arribada.
Es tracta del setè volum d'una sèrie de contes que, sota el títol de col·lecció Històries de la Història, volen servir per apropar als més petits als episodis i espais més destacats de la història de Cardedeu de la mà de Sessi Sitjà, autora, i Maria Vidal, il·lustradora. Enguany s'ha comptat també amb la col·laboració del l'historiador local Ricard Ginjaume en l'assessorament històric.
Lloc: a la plaça Anselm Clavé

- Diumenge 13 de desembre, 11 h
Cuinem per Nadal
Taller de cuina per a infants on aprendrem a fer diferents plats per cuinar els dies de festa, de la mà del cuiner i pastisser Maurici Cot.
Es recomana portar davantal, un drap de cuina i dos recipients per poder-vos endur els plats cuinats. Per a nens i nenes a partir de 7 anys.
Preu: 3 € per infant. Cal fer reserva prèvia.
Lloc: aula del Museu

Imatges

Més Informació
Enllaç Museu Arxiu Tomàs Balvey

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: