|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Consum

Dijous, 22 de novembre de 2018

Activitat teatralitzada al mercat setmanal sobre drets i deures de les persones consumidores

Activitat teatralitzada al mercat setmanal sobre drets i deures de les persones consumidores

Al mercat setmanal de dilluns s'hi va instal·lar una parada de roba ben peculiar amb el rètol "Posa't al dia". Es tractava d'una activitat organitzada per Servei Local de Consum amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta activitat era conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre els seus drets i deures independentment del tipus d'establiments on s'estableixi la relació de consum: comerços locals, mercats no sedentaris o fires. S'hi va fer una representació teatral on s'escenificaven algunes de les situacions habituals en la compra d'una parada del mercat: la possibilitat de canviar la peça de roba, disposar de tiquet de compra, el pagament per les bosses de plàstic, etc.

El públic també va participar de l'espectacle plantejant dubtes i neguits de les persones consumidores sobre els productes adquirits, així com donant idees sobre les solucions que aporten els comerciants.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: