|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Actes institucionals

Dimecres, 20 de novembre de 2013

Actes del Dia Internacional per l'eradicació de la violència vers les dones a Cardedeu

En el marc del Dia Internacional per l’eradicació de la violència vers les dones que se celebra el 25 de novembre, la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardedeu proposa una performance al mercat setmanal i una posterior exposició a la capella de Sant Corneli.

Es cerca la participació de tothom qui ho desitgi per pensar uns minuts sobre aquest tema, i apuntar el que us suggereixi en un pòsit, que pot ser una paraula, una imatge o una pregunta. Com és que es va buscar un dia per l'eradicació de la violència de gènere? Quan sentim violència què és el primer que ens ve? Quina imatge? Quina vivència? Quina és la pregunta que pot apropar-nos per a reflexionar plegats sobre la violència? Et sens en condicions d’igualtat amb els que t’envolten?

Si es vol compartir el pòsit i veure’n la resta, només cal adreçar-se a la capella de Sant Corneli per enganxar-lo a l’exposició comuna el dilluns 25 de novembre de 10 a 13 hores i de 17 a 20 h, o bé el dissabte 30 de novembre de 17 a 20 h.

A més, durant el matí del 25 de novembre es farà una performance al mercat setmanal dels dilluns de 10 a 13 h a càrrec de Mireia Zantop i Mireia Chalamanch.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: