|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dijous, 20 de novembre de 2014

Actes del Dia internacional per l'eradicació de la violència vers les dones 2014

Una acció per a reflexionar sobre la violència de gènere i una exposició.
En el marc del Dia Internacional per l'eradicació de la violència vers les dones que se celebra el 25 de novembre, la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardedeu proposa una acció per a reflexionar sobre la violència de gènere, i una posterior exposició sobre l'acció a la capella de Sant Corneli.


• Dilluns 24 de novembre, de 10 a 13 h
"DONAR VEU", acció per a reflexionar sobre la violència de gènere
Apropa't i dóna'ns la teva veu, i trobarem respostes o noves preguntes per veure-hi més clar. Amb la veu podem fer o desfer nusos. Tracem els cercles de confiança que ens enforteixen.

"Quina és la pregunta?" va ser l'acció que va tenir lloc el 25 de novembre de 2013 durant la jornada del mercat amb parades als carrers. La ciutadania de Cardedeu va participar escrivint preguntes que ens ajuden a reflexionar i posar llum sobre la problemàtica de la violència de gènere. Les més de 150 notes van estar exposades al públic en una instal·lació a la Capella de St. Corneli.
Enguany, l'acció continua...

A càrrec de Mireia Zantop i Mireia Chalamanch
Als carrers del mercat de Cardedeu.


• Dimarts 25 de novembre, de 17 a 20 h
Exposició artística: "Rastres de l'acció DONAR VEU"
A la capella de Sant Corneli

A més, durant aquest mes s'està fent el taller "Violència zero" per a l'alumnat de 4art d'ESO dels instituts de Cardedeu. A través de la dansa, la música o la dansa, entre d'altres, es reflexiona sobre com apareix la violència de gènere i les seves conseqüències. En total, hi participaran unes 275 persones joves.

Més informació:
generart@cardedeu.cat
Tel. 93 844 41 40

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: