|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dilluns, 16 de novembre de 2009

Actes del Dia Internacional contra la violència vers les dones

Cardedeu s'afegeix al Dia Internacional contra la violència vers les dones que se celebra el 25 de novembre amb la programació dels actes:
• Dimecres 25 de novembre, a les 20 hores
Lectura del manifest contra la violència masclista
Projecció de la pel•lícula Te doy mis ojos, d'Icíar Bollaín
Una nit d'hivern, una dona, Pilar, fuig de casa seva amb quatre coses i el seu fill Juan. Escapa d'Antonio, un marit que la maltracta i amb qui fa nou anys que és casada. Antonio no triga a anar a buscar-la. Pilar és el seu sol, diu, i, a més a més, "li ha donat els seus ulls".
Lloc: Centre Cultural de Cardedeu. Entrada gratuïta


• Dissabte 21, dissabte 28 i diumenge 29 de novembre. De 10 a 14 h
Taller de teatre per a tothom: Trenquem el silenci. No a la violència. Sensibilització sobre la violència de gènere, a càrrec del Colectivo de Mujeres de Matagalpa
Es pretén sensibilitzar les persones sobre com la violència afecta la nostra vida i buscar col•lectivament propostes per trencar el cicle de la violència. Intentarem descobrir, a partir de les pròpies experiències, situacions de violència i possibles solucions a través de l'expressió corporal.
Activitat gratuïta. Cal fer la inscripció trucant a Serveis Socials, al telèfon 93 844 41 40.
Lloc: Sala Eureka de Can Borràs (c. Dolors Granés, 2)


• Diumenge 29 de novembre, a les 12 h
Representació: Trenquem el silenci. No a la violència. Sensibilització sobre la violència de gènere, a càrrec de les persones participants del taller i el Colectivo de Mujeres de Matagalpa.
Lloc: plaça de Sant Corneli

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: