|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 27 de juny de 2012

Acte de cloenda del programa ILOQUID

Serà aquest dijous dia 28, a les 11h, al cinema L'Esbarjo-Verdi.
Aquest dijous dia 28 se celebrarà l’acte de Cloenda del Projecte ILOQUID; serà a les 11h del matí al cinema Esbarjo (c/ Lluís Llibre, 27). En l‘acte hi seran presents Mercè Munné, Cap del Servei de Mercat de Treball, i Francesc Hernández, Cap del Servei d’Acció Social, de la Diputació de Barcelona. També hi intervindran l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, la regidora de Formació i Ocupació, Magda de la Maza.

A l’acte també hi assistiran els alumnes que han participat en els diferents cursos, representants de les empreses que han impartit formació i de les que han col·laborat acollint alumnes durant les pràctiques laborals. Durant l’acte es lliuraran els diplomes als alumnes.


ILOQUID és un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cardedeu.

Durant el projecte, que es va iniciar el maig de 2010, s’han realitzat diferents cursos de formació especialitzada (treballador/a familiar, cuiner/a de col·lectivitats i monitor/a sociocultural per a gent gran), i cursos de curta durada o complementaris, així com pràctiques a empreses. També s’han treballat aspectes relacionats amb la recerca de feina i competències generals que poden ajudar-hi. En l’edició de Cardedeu hi han participat 46 alumnes, dels quals 27 s’han inserit al món laboral, una quinzena han seguit fent formació, i tres han dut a terme una iniciativa empresarial.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: