|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 6 de maig de 2016

"Accelera el creixement". Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Les empreses interessades poden presentar candidatura fins el 6 de juny.
El programa "Accelera el creixement" està promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, i en el qual hi participa el CSETC com a Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) de la demarcació de Barcelona.

"Accelera el creixement" és un programa amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement. Es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris, i incidint sobre aquells elements que són claus per al creixement, com poden ser, entre altres:

• La innovació
• L'equip directiu
• La comercialització
• El desenvolupament de nous productes i serveis
• La internacionalització

OBJECTIUS DEL PROGRAMA:
• Proporcionar les eines necessàries per tal de portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d'èxit per al creixement empresarial.
• Estructurar un full de ruta per al creixement de l'empresa i contrastar-lo amb experts amb una dilatada experiència en el foment del creixement de projectes empresarials.
• Proporcionar eines de recolzament per tal que els projectes de creixement es puguin materialitzar.

EN QUÈ CONSISTEIX?
Les empreses participants tindran l'oportunitat d'accedir a 37 hores de formació i altres 36 hores més d'assessorament especialitzat in company, per tal d'abordar els seus projectes de creixement.

REQUISITS
El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer. De totes les candidatures rebudes se'n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

INSCRIPCIONS
Les candidatures es podran presentar fins el 6 de juny de 2016 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d'inscripció.

Consulteu més informació a l'enllaç adjunt, al web del CSETC.

Més Informació
Enllaç Web del CSETC

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: