|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies

Dimecres, 20 de maig de 2009

A partir del proper 30 de juny comenša el procÚs d'apagada anal˛gica a Cardedeu, que es completarÓ a l'abril de 2010

El Ministeri d'Ind˙stria ha informat que el proper 30 de juny de 2009 s'apagarÓ el repetidor de televisiˇ de Matarˇ, i per tant tota la zona del Maresme deixarÓ de rebre el senyal anal˛gic de televisiˇ.
Això podria influir en algun habitatge de Cardedeu si tingués l'antena dirigida en aquest repetidor. La Generalitat ens ha confirmat però que l'apagada analògica per a la gran majoria de les llars de Cardedeu tindrà lloc el 3 d'abril de 2010, que és quan deixarà de funcionar el repetidor de Collserola (i al que gairebé totes les antenes del municipi hi estan orientades).

Per tant, a partir del 3 d'abril de 2010 els ciutadans que no disposin d'un televisor adaptat a la televisió digital terrestre (TDT) deixaran de veure la tele. Segons informa el Ministeri d'Indústria, setmanes abans que es produeixi el cessament de les emissions analògiques, veurem al televisor el missatge 'En els pròxims dies, aquest canal només es podrà veure en TDT. Més informació en el 901 2010 04'.

D'altra banda, les emissions de la TDT ja s'han posat en marxa al Vallès Oriental. Per això, des de l'Ajuntament, us convidem a adaptar les antenes i els televisors quan abans millor.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: