|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Divendres, 27 de juliol de 2012

A l'estiu, punt de trobada i jocs per a la gent gran a la Tèxtil Rase

Estarà obert tots els dies del mes d'agost i hi participaran voluntaris de la Fundació Teresa Oller.
L’Ajuntament de Cardedeu, amb la col·laboració de la Fundació Teresa Oller i l’Associació de Veïns del barri de L’Estalvi, han organitzat un casal d’estiu de gent gran, una iniciativa que servirà d’alternativa al Casal de la Gent Gran, que estarà tancat durant el mes d’agost per vacances. Tothom que vulgui, doncs, podrà anar a una sala habilitada a la Tèxtil Rase. A més de fer de punt de trobada, també hi haurà jocs diversos (parxís, ping-pong, dòmino, jocs de memòria...).

A la sala hi haurà diversos voluntaris de la Fundació Teresa Oller. Aquesta és precisament una de les propostes que va sorgir de l’Aplec dels Savis, celebrat el passat 29 de juny. Un grup de participants van mostrar el seu interès per col·laborar en actes i activitats relacionades amb la gent gran.

El casa d’estiu de gent gran estarà obert tots els dies d’agost, amb els següents horaris:

-de dilluns a dissabte: de 9 h a 14 h. i de 16 h a 20 h.
-diumenge: de 10 h a 14 h.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: