|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Igualtat

Divendres, 29 de juliol de 2016

A Cardedeu, festes lliures de sexisme

La regidoria d'Igualtat impulsa una campanya de sensibilització i prevenció d'actituts sexistes i homòfobes per la Festa Major, que es visualitzarà a través de pancartes, cartells o enganxines amb diversos lemes.
"No és no. A Cardedeu: per unes festes lliures de sexisme" és la campanya comunicativa de sensibilització i prevenció que la regidoria d'Igualtat impulsa per a la Festa Major d'enguany.

La campanya pretén sensibilitzar i prevenir en contra de les agressions masclistes i homòfobes que es poden produir en espais d'oci i de festa. L'objectiu és eradicar aquestes actituds, i els espais de festa és un dels àmbits on cal intervenir, conjuntament amb el teixit social.

Inspirats en campanyes prèvies realitzades pel moviment feminista -i que darrerament estan assumint també altres ajuntaments- s'ha posat en marxa aquesta campanya comunicativa que es visibilitzarà al llarg de la Festa Major en diferents formats com cartells, postals, pancartes o enganxines. La campanya va acompanyada de lemes com: ‘El meu cos no és un objecte', ‘Estimo com vull i a qui vull', ‘No excusis el masclisme en l'alcohol' i ‘Si dic que sí, triem on; si dic que no, bona nit'.

La regidoria d'Igualtat us desitja una bona Festa Major lliure de sexisme!

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: