|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 29 de gener de 2014

480 entrades venudes per als espectacles del Centre Cultural

Enguany se celebren els 10 anys de l'equipament cultural.
El passat dijous 23 de gener es va presentar la programació del Cecuca del primer semestre de 2014, una programació especial per la celebració dels 10 anys del teatre. L'acte va comptar amb la presència de diversos artistes que hi actuaran.

El públic assistent va poder comprar entrades amb un 50% de descompte per a qualsevol dels espectacles de la programació i es van vendre un total de 271 entrades, i a dia d'avui ja hi ha 480 entrades venudes en total.

La programació compta amb espectacles teatrals com "Smiley", de Flyhard Produccions i dirigida per Guillem Clua, guardonada amb tres premis Butaca 2013; l'obra "Iaia!" de Roger Peña i amb la qual l'actriu Montserrat Carulla s'acomiada del teatre; o les obres locals "Dissex històries damor i un sopar" de 10 de Deu Teatre i "Jo sé que sóc..." d'Artescena Social Joves, entre d'altres.

Pel que fa a la música, en destaquen els concerts de Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, que presentaran l'espectacle que va inaugurar la última edició del Mercat de Música Viva de Vic; les actuacions de La iaia i Joan Dausà dins el 10è cicle de Tastautors; l'actuació de Mariona Castelar Quartet, el del Cor de noies de Matadepera o el concert dels 100 anys de l'Agrupació Coral Cardedeuenca.

També ens visitarà la companyia de dansa Kulbik amb "Cube", el seu nou espectacle de dansa contemporània i streetdance fusionat amb hiphop, música electrònica, blues, jazz o funk, i diversos espectacles infantils entre els quals "Tot és possible, el secret dels somnis" de la cardedeuenca Dàmaris Gelabert.

Consulteu la programació completa aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: